Att vara supporter för ett lag kan innebära en rad olika saker. Här har det stor betydelse vilken åldersgrupp du relaterar till och umgås med. Vidare kan det vara ett hårdare klimat i vissa supportergäng än vad det är i andra. Helt enkelt handlar det om vilken väg du tar i det hela.

Är du en av de som verkligen går in för ditt lag och till varje pris ska vara med och synas på läktaren? Ja, då kan det vara läge att se över din frisyr innan matchen. Det är inte alls kul att se ut som en tomte i morgontidningen. Vissa går direkt till frisören, medan andra fixar håret själv. Online kan du hitta de redskap du behöver för att fixa frillan på egen hand.

Bollen är rund

Som du redan vet är bollen i en fotbollsmatch rund. Hur är det då med dig själv? Vill du att din boll, vi menar huvudet, ska vara rund. I så fall kan du välja den enklaste klippningen någonsin. Här är det bara att trimma bort och visa upp din kala hjässa.

Dock ska du tänka på att det också skapar reaktioner. Återigen ska du alltid fråga dig själv vilken grupp du vill sällan dig till på läktaren.