Brinner du för Premier League-laget Liverpool och letar efter inspiration för att få ut mer av din passion? Då har du hittat helt rätt. Här ska du nämligen få ta del av olika tips på hur du som Liverpool-fan kan göra vardagen ännu mer “röd”.

Matcha stilen med din klubb

Du kan faktiskt investera i en ny Liverpool-garderob istället för att klä dig i dina vanliga plagg. Byt ut dina tråkiga t-shirts mot snygga varianter med Liverpool-emblemet som tryck. Eller varför inte en tuff jacka eller trendiga accessoarer i favoritlagets tecken. På den internationella Liverpool-shoppen Sam Dodds hittar du ett komplett utbud av kläder och accessoarer. Webbutiken är licensierad av Premier League-laget och designar samt producerar plagg till Liverpool-fans världen över.

Små röda inslag i vardagen

Är du ett äkta Liverpool-fan snålar du inte på detaljerna när det gäller stöttning till laget i ditt hjärta. Se därför till att förgylla tillvaron med Liverpool-inspirerade inslag på flera sätt. Det kan vara en bild på säsongens trupp som du sätter in i en fin ram och hänger upp på vardagsrumsväggen. Eller en liten dekal med klubbens emblem som du låter klistra på bilen. Vill du känna matchstämning i vardagen kan du ladda ner några av de mest kända läktarsångerna till din telefon!