Att tippa på fotboll har länge varit populärt i Sverige. Även om Stryktipset fortfarande har en stor del av spelmarknaden har andra spelformer ökat i popularitet. En av dem är att spela på odds.1555295-stryktipset

Spela på Division 1 Östra

Ett lag som det inte lönar sig att spela på är IFK Falköping FF. Oddsen är alltför låga beroende på att de har varit överlägsna hela säsongen. De har vunnit alla sina sju matcher med en målskillnad på 27-8. Matcher när IFK Falköping inte är inblandade ger bättre odds såvida du inte vill chansa på att de kommer att förlora. En eventuell vinst då skulle bli stor, men för tillfället finns det inget som tyder på det. Tabelltvåan Åsarp-Trädet FK förlorade till exempel sin hemmamatch mot IFK Falköping FF med 2-6.

Använd dig av olika spelbolag

Det är alltid smart att registrera sig hos flera olika spelbolag. Ett skäl till att du ska göra det är att deras välkomstbonusar varierar. En välkomstbonus är en viss summa pengar som du får att spela för när du sätter in pengar. Det kan till exempel vara så att du får 100 % av det du har satt in. Du måste sedan spela igenom bonusen ett visst antal gånger innan du kan göra ett uttag. Du måste också se till att välja ett spelföretag som erbjuder en bra odds bonus.En annan, kanske ännu viktigare anledning, är att oddsen på olika matcher varierar beroende på spelbolaget. Att välja spelbolag kan vara tidskrävande. Det enklaste är därför att använda sig av en sajt som recenserar och gör sammanställningar av olika bolag.

Bättre odds i de lägre divisionerna

Allsvenskan och Superettan lockar flest tippare, men flera spelbolag erbjuder spel på lägre divisioner; ibland ända ner till division 4. Fördelen med att spela på de lägre divisionerna är att det oftare går att hitta riktigt bra odds.